Diensten

Coaching

In de coaching hebben we gesprekken waarin ik je steun en jij inzichten opdoet over jezelf. Je leert hoe je belemmerende denk- en gedragspatronen positief kunt ombuigen. Met oefeningen die ik je aanreik werk je aan je zelfvertrouwen. Ook begeleid ik je in het leren aanvaarden van wat er nu is en van wie je nu bent. Dit is volgens mij de basis voor geluk en verandering.

Ik gebruik hierbij energetisch werk (aura en chakra’s), systeem opstellingen, meditatietechnieken en visualisatie oefeningen. De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte of tijdens een wandeling in de plattelandsomgeving.

Als je niet mobiel bent, dan kan ik je thuis bezoeken.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag en wat er voor nodig is om het antwoord te vinden. Zodra dit helder is, spreken we samen een traject of een aantal gesprekken af.

Tussentijdse rapportages en ondersteuning via e-mail en telefoon zijn bij de gespreksprijs inbegrepen. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Je kunt hier klikken voor mijn privacyverklaring.

Telefonisch coaching

Als je niet in de buurt woont of om andere redenen liever telefonisch gecoacht wil worden, dan kan dit ook.

Groepscoaching

Op aanvraag coach ik koppels of meerdere gezinsleden in het herstellen van hun evenwicht in de omgang met elkaar. Ditzelfde doe ik voor werknemers uit een team, om het evenwicht in de samenwerking te herstellen.

Workshop/ training en cursus

Ik geef regelmatig workshops op het gebied van persoonlijke of spirituele ontwikkeling, meditatie of systemisch werk. Deze kan ik ook op aanvraag organiseren. Raadpleeg hiervoor de agenda. Hier vind je ook meer uitleg over de activiteiten.

Regressie- en reïncarnatietherapie

Onverwerkte en traumatische ervaringen uit het verleden kunnen de oorzaak zijn van problemen in het heden. In regressie-en reïncarnatie-therapie kun je deze ervaringen uitwerken. Hierdoor krijg je inzichten en ontstaat een helend effect.

Vastzittende ervaringen uit het verleden kunnen leiden tot:

  • Lichamelijk problemen zoals bijvoorbeeld terugkerende pijn in hoofd, rug, schouders, nek of maag, chronische vermoeidheid of burnout, slaapproblemen en chronische ziektes
  • Emotionele problemen zoals bijvoorbeeld onverklaarbare angsten, onzekerheid, schuld- en/of schaamtegevoelens, terugkerend verdriet, relatie- en/of seksuele problemen en problemen met geld of werk
  • Mentale problemen zoals bijvoorbeeld negatieve gedachten, stressgerelateerde klachten, spanningen, depressie, ADHD of ADD en posttraumatische stresssymptomen
  • Spirituele problemen zoals bijvoorbeeld geen betekenis van of in het leven ervaren of belemmerende spirituele overtuigingen hebben die vaak leiden tot lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Werkwijze

Na een kort kennismakingsgesprek zullen we in een intakesessie je vraagstelling verder uitdiepen en verhelderen. Met deze sessie krijgen we een beeld van jouw verleden, jouw voorouderlijn, en de relaties in jouw leven. Ook spreken we af wat je wilt bereiken met de therapie. Vervolgens spreken we af met hoeveel sessies we starten en in welke frequentie. In de sessies werk je onder begeleiding in een sterke concentratie, ook wel trance genoemd, onverwerkte ervaringen uit. Een therapeutische sessie duurt 1,5 – 2 uur.