Diensten

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag en wat er voor nodig is om het antwoord te vinden. Zodra dit helder is, spreken we samen een traject of een aantal gesprekken af.

 

Tussentijdse rapportages en ondersteuning via e-mail en telefoon zijn bij de gespreksprijs inbegrepen. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Je kunt hier klikken voor mijn privacyverklaring.

 

Coaching

In de coaching hebben we gesprekken waarin ik je steun en jij inzichten opdoet over jezelf. Je leert hoe je belemmerende denk- en gedragspatronen positief kunt ombuigen. Met oefeningen die ik je aanreik werk je aan je zelfvertrouwen. Ook begeleid ik je in het leren aanvaarden van wat er nu is en van wie je nu bent. Dit is volgens mij de basis voor geluk en verandering.

 

Ik gebruik hierbij energetisch werk (aura en chakra’s), systeem opstellingen, meditatietechnieken en visualisatie oefeningen. De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte of tijdens een wandeling in de plattelandsomgeving.

 

Als je niet mobiel bent, dan kan ik je thuis bezoeken.

 

Telefonisch coaching

Als je niet in de buurt woont of om andere redenen liever telefonisch gecoacht wil worden, dan kan dit ook.

 

Groepscoaching

Op aanvraag coach ik koppels of meerdere gezinsleden in het herstellen van hun evenwicht in de omgang met elkaar. Ditzelfde doe ik voor werknemers uit een team, om het evenwicht in de samenwerking te herstellen.

Workshop/ training en cursus

Ik geef regelmatig workshops op het gebied van persoonlijke of spirituele ontwikkeling, meditatie of systemisch werk. Deze kan ik ook op aanvraag organiseren. Raadpleeg hiervoor de agenda. Hier vind je ook meer uitleg over de activiteiten.

 

Intervisie

Als intervisor begeleid ik intervisiebijeenkomsten van professionals. Dit leidt tot het verbeteren van werksituaties en een effectievere samenwerking en communicatie.

 

Energiereading

Op aanvraag lees ik vanuit een vraagstelling het energieveld van een persoon of organisatie. De informatie die ik hierbij ‘lees’ koppel ik in praktische termen terug, zodat de cliënt deze kan toepassen. De reading kan gaan over verleden, heden of toekomst.
.