Tarieven

Intake-/kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend

Gesprekstarief:

  • Particulier: € 65,- per uur
  • Zakelijk: € 95,- per uur
  • Voor studenten, scholieren en minder draagkrachtigen is een tarief op maat bespreekbaar
  • Telefonisch of Skypeconsult: € 55,- per uur
  • Workshops, cursussen en trainingen hebben hun eigen prijs, zoals vermeld op de agenda

 

Alle tarieven zijn voor particulieren inclusief 21% BTW en voor organisaties/zelfstandigen exclusief 21% BTW

 

Ik reken 32 eurocent per kilometer als reiskosten voor afspraken buiten mijn praktijk. Vanuit de visie om te investeren in elkaar en het ruilen van lokale en regionale diensten te bevorderen, kun je ook betalen met een tegenprestatie. We bekijken dan wat voor ons allebei passend is.

 

Vergoeding

De kosten voor coaching kunnen soms in het kader van persoonlijke ontwikkeling als aftrekpost voor de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Ook is de werkgever vaak bereid om de kosten te vergoeden als het gaat om reïntegratie, preventie van ziekteverzuim of persoonlijke ontwikkeling. Je werkgever kan je hierover verder informeren.

Voorwaarden

 

Afspraken

Soms kan het zijn dat je een coachingsafspraak moet afzeggen. Als je dit 48 uur van tevoren doet, binnen werkdagen, dan breng ik geen kosten in rekening. Bij annulering van deelname aan workshops of trainingen blijft het totale bedrag verschuldigd.

Sommige situaties, die er toe leiden dat je je afspraak niet na kunt komen, zijn niet te voorzien. In overleg bepalen we dan welke kosten wel of niet rekening worden gebracht.

Betaling

Maandelijks stuur ik je een factuur met daarop de kosten van de sessie(s) die je die maand gevolgd hebt. Facturen worden in principe binnen 21 dagen betaald, tenzij we er andere afspraken over hebben gemaakt.

Aansprakelijkheid

Vanuit mijn visie dat je verantwoordelijk bent voor jezelf, ben ik niet aansprakelijk voor de schade die je zou kunnen ondervinden tijdens de coaching, een workshop, cursus of training.