Creatiegroep

Home / Groepsactiviteiten / Creatiegroep

Creatiegroep

In een vaste Creatiegroep richten we ons, in een veilige sfeer, op hoe jij in jouw leven het verschil maakt. Tijdens dit proces ga je van hoofd naar hart. Je beseft dat je gevoeligheid je kracht is. Je luistert dan ook liefdevol naar jouw signalen, erkent en voelt wat er nu speelt, oude overtuigingen laten jou los en jij bekrachtigt nieuwe. Zodra je de richting volgt van jouw energie/ziel ontvouwt zich het wonder van een nieuwe werkelijkheid!

‘Wie vandaag een gedachte zaait, oogst morgen de daad, overmorgen de gewoonte, daarna het karakter en tenslotte zijn lotsbestemming’, Gottfried Keller

We gebruiken systemisch werk zoals het werken met opstellingen, zetten onze vaardigheden in (óf ontwikkelen deze) zoals mediteren, readen en healen en gebruiken creatieve technieken. Het gaat niet om de werkvormen, dit zijn slechts onze middelen. Het gaat om met de juiste intentie jouw blokkades te kunnen doorbreken (overgave), zodat jouw energie weer vrij stroomt en verlangens kunnen worden gerealiseerd.Op weg naar een nieuwe werkelijkheid!

Meer lezen?

  • ‘De magie van de liefde’ ‘Sprookjes bestaan’, Geert Kimpen
  • ‘Stap voor stap van wens naar werkelijkheid’, Geert Kimpen
  • De Creatiespiraal

Informatie:

De kosten bedragen € 65 per middag.

De groep bepaalt de frequentie van hoe vaak we bij elkaar komen. Komende keren: 16 februari, 29 maart en 24 mei 2024

Bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe groep. In overleg worden data en de frequentie van de bijeenkomsten bepaalt.

Opgave en informatie opvragen kan telefonisch: 06 30690445 of via de mail: info@riafongers.nl