Tarieven en Voorwaarden

Home / Tarieven en Voorwaarden

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend

Gesprekstarief

  • Particulier: € 75,- per uur (per 1 januari 2023)
  • Zakelijk: € 95,- per uur
  • Voor studenten, scholieren en minder draagkrachtigen is een tarief op maat bespreekbaar
  • Online- of telefonisch consult: € 75,- per uur (per 1 januari 2023) 
  • Workshops, cursussen en trainingen hebben hun eigen prijs, zoals vermeld bij de groepsactiviteiten

Alle tarieven zijn voor particulieren inclusief 21% BTW en voor organisaties/zelfstandigen exclusief 21% BTW

Ik reken 32 eurocent per kilometer als reiskosten voor afspraken buiten mijn praktijk. Vanuit de visie om te investeren in elkaar en het ruilen van lokale en regionale diensten te bevorderen, kun je ook betalen met een tegenprestatie. We bekijken dan wat voor ons allebei passend is.

Vergoeding

De kosten voor coaching kunnen soms in het kader van persoonlijke ontwikkeling als aftrekpost voor de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Ook is de werkgever vaak bereid om de kosten te vergoeden als het gaat om reïntegratie, preventie van ziekteverzuim of persoonlijke ontwikkeling. Je werkgever kan je hierover verder informeren.

Voorwaarden

Afspraken

Soms kan het zijn dat je een coachingsafspraak moet afzeggen. Als je dit 48 uur van tevoren doet, binnen werkdagen, dan breng ik geen kosten in rekening. Bij annulering van deelname aan workshops of trainingen blijft het totale bedrag verschuldigd.

Sommige situaties, die er toe leiden dat je je afspraak niet na kunt komen, zijn niet te voorzien. In overleg bepalen we dan welke kosten wel of niet rekening worden gebracht.

Betaling

Maandelijks stuur ik je een factuur met daarop de kosten van de sessie(s) die je die maand gevolgd hebt. Facturen worden in principe binnen 21 dagen betaald, tenzij we er andere afspraken over hebben gemaakt.

Aansprakelijkheid

Beroepsorganisatie
Ik ben aangesloten bij een beroepsorganisatie, het CAT, Collectief Alternatieve Therapeuten. Meer informatie over het CAT vind je op de website www.catcollectief.nl . Om mijn vakbekwaamheid op peil te houden volg ik met regelmaat intervisiebijeenkomsten en bijscholingen.

Klachtenregeling
Mocht je onvrede of een klacht hebben over de door mij aangeboden begeleiding of therapie, dan geef ik er de voorkeur aan dat je dit eerst mij bespreekt. Er kunnen natuurlijk redenen zijn dat je dit liever niet doet en dan kun je bij klachten over de therapie gebruik maken van de klachtenregeling.